S-a întors roata. Naţionala U19 a României învinsă de Macedonia la Giurgiu

Naţionala de juniori sub 19 ani a României a pierdut astăzi cel de-al doilea meci de verificare disputat la Giurgiu în compania reprezentativei similare a Macedoniei. Dacă în urmă cu două zile echipa antrenată de Ovidiu Stângă câştigase cu 7-0, astăzi românii s-au făcut de râs pierzând cu 1-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o atmosferă anostă în tribune şi fără „vedeta” Nicuşor Stanciu pe teren, tinerii fotbalişti români au pierdut la Giurgiu cel de-al doilea meci de pregătire disputat în faţa Macedoniei.

Cu câteva modificări faţă de „unsprezecele” folosit în urmă cu două zile, „tricolorii mici” au evoluat şters fiind învinşi de o echipă mediocră după un joc slab. După 1-1 la pauză, oaspeţii au reuşit să dea lovitura în minutul 80 după o fază fixă.

Singurul gol al României a fost înscris de atacantul celor de la Villareal, Florin Andone.

ROMÂNIA: G. Şerban – C-tin. Nica, C. Ene (cpt.), Puţanu, Vătăjelu – Ţâru, St. Filip, R. Stănescu, Al. Ioniţă – Fl. Andone, Bumba. Antrenor: Ovidiu STÂNGĂ
Au mai evoluat: Buzbuchi – A. Marc, Cucui, Corlăţeanu, S. Popovici, Margină şi Gavra.

Naţionala U19 a României va evolua luna viitoare în primul tur de calificare al Campionatului European de Juniori U19 care se va disputa anul viitor în Estonia. „Tricolorii” se vor deplasa în Suedia acolo unde vor evolua împotriva formaţiei gazdă a turneului, Italiei şi Azerbaidjanului.

Primele două echipe şi cea mai bună dintre echipele de pe locul 3 din cele 12 grupe de calificare se vor califica în Turul de Elită, fază în care vor fi alcătuite şapte grupe a câte patru echipe, câştigătoarele acestora urmând să se califice la Campionatul European.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările