Primul centru de vaccinare drive-thru din Galaţi, în parcarea unui mall. Imunizare cu Pfizer, doar din maşină

Primul centru de vaccinare drive-thru din Galaţi, în parcarea unui mall. Imunizare cu Pfizer, doar din maşină

sursa: Arhivă

Oraşul Galaţi va avea un centru de vaccinare drive-through,amenajat în parcarea de la mall. Centrul va fi funcţional începând de duminică. Se vor face imunizări zilnic, între orele 8.00-20, cu ser de la Pfizer.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Primăria municipiului Galaţi informează că, începând de duminică, 9 mai 2021, va funcţiona primul centru de vaccinare de tip drive - through din oraş care va fi amplasat în parcarea Galati Shopping City. În cadrul centrului, care va avea patru fluxuri de vaccinare, se va utiliza serul Pfizer, iar pro-gramul va fi între orele 8.00 şi 20.00”, a transmis Primăria Galaţi.
 
Primăria municipiului Galaţi va asigura amenajarea şi dotările necesare pentru buna funcţionare a centrului de vaccinare.
 
Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 4 ianuarie 2021) la nivel judeţean – 108.069. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză, până în prezent, este de 38.448. Alte 31.173 persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2. 
 

Vă recomandăm şi:

 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările