O gălăţeancă de 20 de ani a fost violată în noaptea de Înviere când se întorcea de la slujbă

Fata a fost bătută şi târâtă într-un şanţ unde violatorul a batjocorit-o timp de o oră. Poliţiştii l-au prins imediat dar i-au dat drumul după 24 de ore. Agresorul a comis un viol în urmă cu câţiva ani.

O gălăţeancă de 20 de ani a trecut prin coşmarul vieţii ei chiar în noaptea de Înviere. Alina Lazăr a fost urmărită de un individ după ce a plecat de la slujbă şi a fost violată. Totul s-a întâmplat în localitatea Vârlezi. A fost bătută, târâtă într-un şanţ şi batjocorită timp de o oră.

„M-a lovit peste tot. Am ţipat dar degeaba. I-am zis să mă lase în pace şi a spus că a pus ochii de mult pe mine. Am coastele rupte, a vrut să mă strângă de gât. Mă doare tot”, spune victima, care este însă în stare de şoc.

Spre norocul fetei, la un moment dat a trecut un echipaj de poliţie prin zonă şi l-a prins pe făptaş imediat după comiterea faptei. L-au reţinut pentru 24 de ore după care l-au eliberat.

„A bătut-o golăneşte. Mai întâi i-a băgat mâna şi apoi a violat-o. Nu pot să-mi imaginez cu câtă cruzime a făcut asta”, spune Mirela Prodan, mama fetei violate.

Acum tânăra se află înternată în stare gravă, cu multiple leziuni, în secţia Chirurgie Toracică a Spitalului de Urgenţă Galaţi.
„Ciobanul a violat fata în noaptea de Înviere. Mi-e ruşine că sunt român şi creştin. Violatorul este liber pentru că poliţia care este plătită şi din banii mei şi-a făcut datoria”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al spitalului.

Agresorul, Costel Teni, în vârstă de 32 de ani, din Vârlezi, a mai comis un viol în urmă cu câţiva ani, dar a scăpat pentru că i-a plătit victimei 4.000 de lei.

„A mai violat o fetiţă mai demult. I-a dat familiei 40 de miliane să închidă gura. Nu îl iertăm de data asta. Acum este liber. S-a întâlnit soţul dimineaţă cu el în sat. A spus că a greşit. Atâta tot”, spune mama fetei.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

„Victima urmează să fie examinată medico-legal. În cauză s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările