Momentul în care un şofer inconştient  face două depăşiri periculoase, pe Drumul European 581 VIDEO

Momentul în care un şofer inconştient  face două depăşiri periculoase, pe Drumul European 581 VIDEO

Şoferul inconştient a rămas fără permis, sursa: Arhivă

Un bărbat a fost filmat pe Drumul European 581, la intrarea în oraşul Tecuci, în timp ce a depăşit pe linia continuă şi a evitat în ultimul moment un impact cu un autoturism care venea din sens opus. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi a rămas fără permis 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum şoferul inconştient merge pe contrasens, a depăşit pe linia continuă şi a evitat chiar în ultimul moment un impact frontal cu un alt vehicul care venea din faţă.
 
Imaginile au fost postate pe o reţea socială, iar poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer. Bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile.
 
În urma apariţiei, în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care se observă un autoturism care depăşeşte un alt autovehicul, încălcând marcajul longitudinal continuu, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi s-au autosesizat, identificând autoturismul în cauză şi persoana aflată la volanul acestuia.
 
„Este vorba despre un bărbat,  de 48 de ani, din municipiul Tecuci, care a circulat pe D.E. 581, dinspre localitatea Cosmeşti către municipiul Tecuci,  şi care a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea,  cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reţinut, totodată,  permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile”,  a anunţat IPJ Galaţi. 

sursa video: Pro Lider Fm
 
Vă recomandăm şi: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările