Imagini filmate cu drona de pe şantierul unde se construieşte drumul Expres Brăila-Galaţi VIDEO

Imagini filmate cu drona de pe şantierul unde
se construieşte drumul Expres Brăila-Galaţi VIDEO

Sursa: CNAIR

Mobilizare pe şantierul unde se construieşte drumul Expres Brăila-Galaţi. Imagini filmate dintr-o dronă arată că se lucrează la drum, zeci de utilaje fiind aduse în zonă. Drumul va avea 11 kilometri şi ar trebui să fi gata în toamna anului 2023.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumul Expres Brăila-Galaţi va fi o variantă alternativă viabilă pentru traficul greu de pe DN22B şi va asigura o conexiune corespunzătoare între cele două oraşe, precum şi cu podul suspendat peste Dunăre. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis, pe data de 1 iulie 2021, ordinul de începere pentru proiectarea Drumului Expres Brăila - Galaţi

Contractul pentru Drumul Expres Brăila - Galaţi are o valoare de 371 milioane de lei fără TVA, prevede 10 luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţie. Perioada de garanţie este de 120 de luni.
 
Firma care a câştigat contractul este compania UMB Spedition, ce aparţine omului de afaceri Dorinel Umbrărescu. 

Drumul Expres Brăila-Galaţi va avea 11 kilometri lungime, două benzi pe fiecare sens de circulaţie, inclusiv a trei poduri, un pasaj şi două viaducte.

 

Vă recomandăm şi: 

Orban, la podul peste Dunăre de la Brăila: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii

Operaţiune complexă la Podul peste Dunăre. Japonezii vor monta cablurile principale pe o distanţă de 2 kilometri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările