Gălăţenii o ţin numai în chefuri.  Zece persoane au fost amendate pentru că şi-au scos din sărite vecinii

Gălăţenii o ţin numai
în chefuri.  Zece persoane au fost
amendate pentru că şi-au scos din sărite
vecinii

Foto: arhivă Adevărul

Jandarmii i-au sancţionat pe petrecăreţi pentru deranjarea liniştii locatarilor. O parte dintre cei sancţionaţi şi-au motivat gestul spunând că aniversează diferite evenimente în familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele trei zile, zece gălăţeni s-au ales cu amenzi între 200 lei şi 500 de lei pentru deranjarea liniştii locatarilor. Jandarmii au fost sesizaţi prin dispecerat şi prin apeluri la 112 de către vecini, aceştia nemaisuportând zgomotul produs.

Printre persoanele sancţionate s-au aflat şi trei tineri care au fost surprinşi în scara unui bloc în timp ce înjurau locatarii care le-au atras atenţia asupra vocabularului folosit. La sancţiune s-a adăugat şi o amendă pentru nepurtarea măştii de protecţie.

”În celelalte cazuri, gălăţenii au fost sancţionaţi pentru muzica care răsuna din boxe la o intensitate mare, faptele petrecându-se după ora 22,00, iar într-un singur caz proprietarul apartamentului a fost sancţionat de două ori deoarece a refuzat să respecte liniştea vecinilor şi a continuat să asculte muzică la aceeaşi intensitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Amenda aplicată a doua oară a avut efectul scontat, iar bărbatul, în vârstă de 45 ani, a oprit muzica.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

UE a anunţat două proiecte de reglementări care ar putea impune amenzi semnificative şi divizarea marilor companii de tehnologie

Razii în mall. Inspectorii ITM Hunedoara au amendat patronii unui magazin din cauza aglomeraţiei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările