„Dorel“ a lăsat mai multe cartiere din Galaţi fără gaz pentru că a fisurat conducta de alimentare

„Dorel“ a lăsat
mai multe cartiere din Galaţi fără gaz pentru că a fisurat conducta de alimentare

Un „Dorel” a lăsat fără gaze mai multe cartiere ale oraşului Galaţi, în urma unei unei intervenţii neautorizate care a cauzat o avarie la sistemul de distribuţie. Reprezentanţii companiei Distrigaz încearcă să remedieze defecţiunea.

Locuitorii din zona centrală a Galaţiului, Port şi Valea Oraşului nu au căldură în apartamente din cauza unei defecţiuni provocate de un cetăţean la o conductă de gaz. 
 
Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va efectua în cursul zilei de marţi, 25 ianuarie, după remedierea avariei, anunţă reprezentanţii Distrigaz.
 
"Ca urmare a unei intervenţii neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuţie de pe strada Vadu Cărăbuş nr. 16, din localitatea Galaţi, judeţul Galaţi, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30. 
 
În urma acestei opriri sunt afectaţi circa 1.200 de clienţi casnici şi non-casnici aflaţi în această zonă. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va efectua în cursul zilei de astăzi, după remedierea defectului”, transmite Distrigaz.
 
După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care consumatorii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice şi să nu folosească aparatele electrocasnice.
 
„Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere", precizează Distrigaz. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările