Copilă de 11 ani, ameninţată cu un cuţit în plină stradă pentru 15 lei. Autorul este un tânăr de 18 ani, care a bătut şi un adolescent pentru a-i fura banii

Copilă de 11 ani, ameninţată cu un cuţit în plină stradă pentru 15 lei. Autorul este un tânăr de 18 ani, care a bătut şi un adolescent pentru a-i fura banii

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 18 ani, suspectat de tâlhărie, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 16 februarie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Galaţi cu privire la faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 18,15, fiica sa în vârstă de 11 ani ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

”Din verificări a reieşit că o persoană necunoscută ar fi ameninţat victima cu un cuţit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuieşte, şi i-ar fi luat suma de 15 lei pe care o avea asupra sa”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

La scurt timp după primirea reclamaţiei, poliţiştii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui tânăr de 18 ani. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, tot în ziua de 15 februarie, victima fiind, de această dată, un minor de 14 ani pe care, folosind violenţa şi ameninţarea, agresorul l-ar fi deposedat de suma de 50 de lei.

Pe 17 februarie, adolescentul suspectat de tâlhărie a fost prezentat instanţei de judecată, care  a emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: