Basarabean urmărit la nivel european, prins în vama Oancea când încerca să intre în România

Basarabean urmărit la
nivel european, prins în vama Oancea când încerca să intre în România

Foto: Poliţia de Frontieră Galaţi

Un bărbat de 34 de ani, din Republica Moldova, a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale de către poliţiştii de frontieră după ce aceştia au descoperit că era căutat de autorităţile portugheze pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea (judeţul Galaţi) au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean din Republica Moldova, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, mandat emis de către autorităţile din Portugalia.

"În data de 22 august, în jurul orei 05,30, în Punctul de Trecere al Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, L.S., cetăţean R. Moldova, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile portugheze, un mandat european de arestare, din 2 aprilie 2019, întrucât acesta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Portugaliei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările