Autospecială a Poliţiei, implicată într-un accident la Galaţi. Echipajul de poliţie era în misiune

Autospecială a Poliţiei, implicată într-un accident la Galaţi. Echipajul de poliţie era în misiune

Autospeciala a Poliţiei, implicată într-un accident, sursa: Grupul Şoferilor Galaţi

O autospecială a Poliţiei din Galaţi a fost implicată marţi, într-un accident rutier, pe DN25.  Echipajul de poliţie era în misiune, iar maşina avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 15.30, pe D.N. 25, în localitatea Şendreni, pe sensul de mers dinspre municipiul Galaţi către municipiul Tecuci. 

„În accident au fost implicate o autospecială a poliţiei, care se afla în misiune, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, şi un autoturism care nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers la stânga, intrând în impact cu autospeciala aflată în depăşire. Nu au fost înregistrate victime omeneşti”, a anunţat IPJ Galaţi.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Potrivit Poliţiei, conducătorul autoturismului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 580 de lei pentru neasigurare la schimbarea direcţiei de mers. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările