Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc

Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc

Drogurile capturate de DIICOT

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au depistat trei bărbaţi, în timp ce ar fi comercializat droguri de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 27 iunie au fost depistaţi în flagrant delict, de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, trei bărbaţi, de 21, 37 respectiv 42 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 10 grame de droguri de mare risc, respectiv cocaină.

În aceeaşi zi, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a celor 3 persoane, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie la locuinţele deţinute de aceştia, fiind descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, 45 de grame de cocaină, 5.020 de lire sterline, 400 de euro şi 9.000 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi distribuit, către persoane din Vrancea şi Galaţi, droguri de mare risc, pe care le-ar fi procurat din Belgia.

Şapte mandate de aducere au fost puse în aplicare.

De asemenea, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism şi 8 telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc.

În cursul zilei de astăzi, 28 iunie, cei trei vor fi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activităţi, au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările