Primăriile din Vrancea se pregătesc de iarnă cumpărând buldoexcavatoare şi freze de zăpadă

Primăriile din Vrancea se pregătesc de iarnă cumpărând buldoexcavatoare şi freze de zăpadă

Primăriile se dotează cu utilaje pentru iarnă

Administraţiile locale sunt convinse că pot efectua cu forţe proprii deszăpezirea din această iarnă, fără să apeleze la serviciile unor firme care costă mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot mai multe primării din Vrancea se dotează în această perioadă cu utilaje de iarnă, pentru a întâmpina pregătite iarna care este aproape.

Astfel, Primăria Dumitreşti a pregătit 373.000 de lei pentru achiziţia unui buldoexcavator  şi a unei freze de zăpadă, cunoscut fiind faptul că în urmă cu doi ani circulaţia a fost blocată din cauza viscolului, comuna fiind atunci deszăpezită de utilajele aduse de la Bucureşti de Gigi Becali.

La fel şi comunele Vintileasca şi Poiana Cristei au lansat ofertă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice pentru achiziţionarea de buldoexcavatoare şi freze de zăpadă, la aproximativ aceeaşi sumă.

Alte comune care se dotează de iarnă sunt Tulnici, care va cumpăra un buldoexcavator pe pneuri în sumă de 229.000 de lei, Gugeşti-buldoexcavator de 240.000 de lei, Homocea-buldoexcavator de 360.000 de lei sau Năneşti-buldoexcavator de 240.000 de lei. 

Mai puteţi citi:

Cartelul asfaltatorilor fuge de deszăpeziri. Ce firme vor deszăpezi autostrăzile şi drumurile naţionale

Consiliul Judeţean Vrancea îşi face încă o dată datoria faţă de deputatul PSD Victor Roman. Firma Sotirex deszăpezeşte judeţul şi în iarna 2013-2014

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările