Primăria Focşani se primeneşte. Cum va arăta noua sală de şedinţe a Consiliului Local

Primăria Focşani se primeneşte. Cum va arăta noua sală de şedinţe a Consiliului Local

Sala de şedinţă a intrat în reparaţii capitale

În această sală se desfăşoară, în special, şedinţele lunare ordinare şi extraordinare ale Consiliului Local, iar edilii vor să le asigure aleşilor locali tot confortul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constructorii au început modernizarea sălii de şedinţe a Primăriei Focşani. Contractul scos la licitaţie de municipalitate a fost câştigat de firma Troia Premium, din judeţul Buzău, o societate despre care presa locală din judeţul vecin scrie că este apropiată de Arhiepiscopie.

Contractul are o valoare de 1.010.491 de lei , bani care vor fi folosiţi pentru lucrări de arhitectură, dar şi instalaţii de ultimă generaţii.

Astfel, sala va avea instalate sisteme audio şi video, dar şi de numărare a voturilor, ecran de proiecţie electric, jaluzele electrice cu telecomandă, dar şi sisteme de climatizare.

De asemenea, se va schimba întreg mobilierul actual, cu scaune din piele făcute de comandă, banchete, cabine de vot şi multe alte dotări.  Lucrarea are un termen de execuţie de patru luni.


 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: