Concurent la Olimpiada de la Tokyo participant la Turul Vrancei la Ciclism

Concurent la Olimpiada de la Tokyo participant la Turul Vrancei la Ciclism

Turul Vrancei la Ciclism are loc sâmbătă

Turul Vrancei la Ciclism îi are în prim-plan pe Eduard Grosu, participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi pe Mircea Romaşcanu, multiplu câştigător al Turului României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Naţională la Şosea,  va avea loc mâine, 14 august, cu plecare la ora 9.00 din Piaţa Unirii din Focşani, iar la orele 14.00 sportivii vor fi premiaţi de către Consiliul Judeţean Vrancea, tot în Piaţa Unirii.

"Vor concura mâine câteva personalităţi ale ciclismului românesc, printre care Eduard-Michael Grosu, participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an, în finala probei de ciclism stradal masculin. Un alt ciclist de top care va pedala în Turul Vrancei la Ciclism este Bogdan Duca, campion naţional la Mountain Bike. O prezenţă specială va fi veteranul Mircea Romaşcanu, unul dintre marii campioni ai sportului românesc, multiplu câştigător al Turului României la Ciclism. La startul competiţiei de mâine se vor alinia cele mai mari cluburi sportive de ciclism din România, dar şi din Bulgaria şi Republica Moldova. Premierea câştigătorilor va fi făcută de către preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Naţională la Şosea este primul eveniment ciclist de acest gen care se desfăşoară în judeţul Vrancea după mai bine de 30 de ani, în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism, organizat de Alpha Mind Cycling Team şi Clubul Sportiv Addras Focşani.

Competiţia se va desfăşura pe trei categorii:
- Cadeţi şi Juniori feminin, Amatori masculin + Master - 1 tura de 78 km
- General masculin Amatori + Master - 1 tură de 128 km
- U23/Elite Masculin/Juniori masculin - 1 tură 128 km", potrivit CJ Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările