Campanie umanitară pentru o femeie care s-a ales cu picioarele zdrobite după un accident cu tractorul. Soţul a murit tot accidentat de tractor

Campanie umanitară pentru o femeie care s-a ales cu picioarele zdrobite după un accident cu tractorul. Soţul a murit tot accidentat de tractor

Famlia Găman

Dana Găman se află internată la Spitalul de Neurochirurgie "Bagdasar Arseni" din Bucureşti. Femeia are piciorul stâng zdrobit complet şi are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

O rudă a soţiei fostului viceprimar din comuna Vizantea-Livezi a lansat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru sprijinirea femeii. Dana Găman, în vârstă de 40 de ani, a suferit un grav accident, în urmă cu o săptămână, şi a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti.

Ea a căzut dintr-un tractor, iar utilajul a trecut peste ea, zdrobindu-i picioarele şi provocându-i şi alte răni grave. Anul trecut, soţul ei, viceprimar în comuna Vizantea-Livezi, şi-a găsit sfârşitul tot în urma unui accident cu tractorul. Donaţiile în cadrul acestei campanii se pot face AICI.

De asemenea, fiul cel mare al femeii, Florin Găman, în vârstă de 21 de ani, student la arhitectură, a făcut un apel umanitar pe reţelele de socializare. Tânărul spune că piciorul drept se recuperează, însă marile probleme ale mamei sale sunt la piciorul stâng. ”Ea este încă în stare critică şi are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale pentru a-şi folosi piciorul stâng. Acum este conştientă în unitatea de terapie intensivă, cu risc ridicat de infecţie. Medicii aşteaptă să vadă cum răspunde corpul ei înainte de a evalua cel mai bun mod de a proceda cu piciorul stâng. În fiecare zi trebuie să-i cureţe şi să-i întreţină rănile, inclusiv transfuziile de sânge şi lichidele non-stop. Starea ei s-a îmbunătăţit, dar va avea nevoie de transplanturi musculare şi de piele. Este o persoană foarte iubitoare şi puternică, care cu rugăciune şi atitudine pozitivă va încerca sa învingă, dar va avea nevoie de ajutor din partea noastră pentru a ajunge acolo. Prin acest intermediu, rog pe toţi cei ce au posibilitatea şi bunăvoinţa să ne ajute pentru a o vedea sănătoasă, acasă, alături de familie! Acesta este contul personal, în care se pot face donaţii: RO06BRDE240SV05730602400”. (Florin Găman)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările