Bani contrafăcuţi, puşi în circulaţie de un tânăr. La percheziţie s-au găsit peste 33.000 de euro falşi

Bani contrafăcuţi, puşi în circulaţie de un tânăr. La percheziţie s-au găsit peste 33.000 de euro falşi

Banii falşi găsiţi la percheziţie FOTO: IPJ Vrancea

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani,  au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 20 de ani, bănuit de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări a reieşit că tânărul ca urmare a unor anunţuri şi discuţii efectuate în mediul online, ar fi achiziţionat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, în dimineaţa de 6 mai  poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Focşani, unde au descoperit şi ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri.

5 mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar, ca urmare a activităţilor de cercetare penală, au fost identificate două victime, care ar fi fost înşelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările