VIDEO Golanul cu BMW care a omorât un bătrân pentru că traversa strada prea încet, eliberat condiţionat. Agresorul: „Am primit prea mult pentru un pumn“

VIDEO Golanul cu BMW care a omorât un bătrân pentru că traversa strada prea încet, eliberat condiţionat. Agresorul: „Am primit prea mult pentru un pumn“

Cosmin Gigi Drăgan a fost eliberat condiţionat din spatele gratiilor

Cosmin Gigi Drăgan a ucis în anul 2010 un bătrân pentru că traversa prea încet strada. Tragicul eveniment a avut loc chiar în Vinerea Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Gigi Drăgan l-a lovit cu pumnii pe Pavel Rentea pentru că traversa prea încet strada. Toată scena s-a petrecut sub ochii unei fetiţe în vârstă de 7 ani. Albertina a suferit un şoc în momentul în care văzut cum bunicul său a căzut la pământ din cauza loviturilor primate.

Condamnat la 7 ani de închisoare

Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum, Pavel Rentea cade la pământ după ce este lovit cu bestialitate de Cosmin Gigi Drăgan. Golanul cu BMW se urcă în maşină şi îşi vede liniştit de drum. Se întoarce înapoi, însă nu pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor, ci pentru că îşi pierduse o brăţară. Bătrânul de 62 de ani a decedat câteva ore mai târziu la spital în urma unui stop cardio-respirator. A fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte. În faţa instanţei acesta a declarat un singur lucru: „Am primit prea mult pentru un pumn“.
 

VIDEO

Eliberat condiţionat

Cosmin Gigi Drăgan a cerut să fie eliberat din penitenciar magistraţii Judecătoriei Ploieşti i-au admis cererea. „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnatul Drăgan Gigi Cosmin, în prezent aflat în Penitenciarul Ploiesti, în executarea pedepsei de 7 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 466/2010 pronunţată de Tribunalul Dolj şi în consecinţă: Constată îndeplinite condiţiile disp. art. 59 şi urm. Cod penal din 1969 şi dispune punerea în libertate condiţionată a condamnatului, căreia i se atrage atenţia asupra disp. art.61 Cod penal din 1969, privind efectele liberării condiţionate, pentru restul de pedeapsă rămasa neexecutata. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare“, se arată în motivarea instanţei.

Şoferul arestat pe data de 5 aprilie 2010 este recidivist. Cosmin Drăgan a fost condamnat la data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările