Un pacient infectat cu coronavirus, internat la o secţie de terapie intensivă non-COVID

Un pacient infectat cu coronavirus, internat la o secţie de terapie intensivă non-COVID

Spital Judeţean Craiova FOTO theoltenianbible.ro

Conducerea Spitalului Judeţean din Craiova a deschis o anchetă după ce un pacient infectat cu noul coronavirus a fost internat într-o secţie non-COVID.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce un pacient operat acolo a fost dus la terapie intensivă în secţia non-COVID, transmite Digi24.  
 
Bărbatul a fost internat vineri seara în stare gravă şi a fost operat imediat, iar medicii l-au internat în secţia de terapie intensivă non-COVID. Pacientului i s-a făcut un test anti-COVID, însă rezultatul a venit cu întârziere, abia luni dimineaţă. 
 
Rezultatul testului COVID a confirmat că bărbatul era pozitiv. Medicii l-au mutat imediat la secţia de terapie intensivă unde sunt pacienţi COVID-19. 
 
Decizia a venit mult prea târziu însă, pentru că în secţia unde bărbatul a stat internat 3 zile erau 5 pacienţi, şi ei în stare gravă, iar acum vor fi testaţi pentru a se stabili dacă au sau nu COVID-19, după ce au stat în acelaşi salon cu bărbatul infectat, mai scrie Digi24.ro.
 
Conducerea spitalului a luat decizia să declanşeze o anchetă, iar astăzi sunt aşteptaţi toţi medicii de la secţia de terapie intensivă pentru a da note explicative. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările