Tânăr arestat după ce a adus în ţară, ilegal, o armă letală, pe care ar fi vrut să o folosească pentru o răzbunare. „Era hotărât să ucidă”

Tânăr arestat după ce a adus în ţară, ilegal, o armă letală, pe care ar fi vrut să o folosească pentru o răzbunare. „Era hotărât să ucidă”

Pisstolul găsit de poliţişti în timpul percheziţiei FOTO / IPJ Dolj

Tânărul are 20 de ani şi este din localitatea doljeană Băileşti. Se întorsese din străinătate hotărât să „regleze nişte conturi" cu câţiva prieteni cu care se certase. El a fost arestat preventiv deoarece există indicii că  pregătea o crimă.

Tânărul de 20 de ani se întorsese din Italia unde avusese o altercaţie cu un grup de cetăţeni români.  Înainte de a reveni în ţară şi-a procurat un pistol şi aproape 20 de cartuşe. 
 
„Era hotărât să ucidă. Altfel de ce să aducă acasă o astfel de armă, o armă letală.. Din câte am înţeles de câţiva apropiaţi de-ai lui, dorea să regleze nişte conturi, am auzit că a fost scandal mare în Italia. L-au bătut, a fost vorba probabil şi de ceva bani la mijloc. Nu ştiu, zvonuri sunt multe. Cert e că arma a luat-o hotărât să se răzbune", a declarat oamenilor legii unul dintre vecinii băiatului.
 
Poliţiştii au primit informaţia că tânărul ar fi introdus în ţară un pistol şi s-au deplasat la domiciliul acestuia.
 
„În urma percheziţiei efectuate la locuinţa unui tânăr de 20 ani, din Băileşti,  poliţiştii au găsit o armă letală, un încărcător aferent armei în care se aflau patru cartuşe, iar într-un portofel au fost găsite alte 15 cartuşe. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii.  Arma, încărcătorul şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.
În încărcătorul armei letale erau introduse 4 cartuşe
 
Judecătoria Băileşti  a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările