Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie din Dolj, mort într-un accident pe Dunăre

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie din Dolj, mort într-un accident pe Dunăre

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, şi care s-ar fi răsturnat Foto: Arhivă

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie ”Poiana Mare” din Dolj, Claudiu Buzatu, a murit, sâmbătă, într-un accident pe Dunăre. Barca în care se afla la pescuit cu o altă persoană s-a răsturnat, cele două persoane fiind scoase la mal de un alt pescar. Bărbatul a fost în stop cardio-respirator şi nu a putut fi salvat.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În cursul acestei zile, poliţiştii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, ambii din judeţul Dolj şi care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla şi acesta la pescuit, a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj. 

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbatul de 42de ani era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

Potrivit presei locale, bărbatul decedat este Claudiu Buzatu, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie ”Poiana Mare” din Dolj. Bărbatul a fost şi viceprimar în Poiana Mare timp de două mandate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările