Ce n-au ridicat procurorii nici până acum din liziera unde ar fi fost aruncate resturile umane ale Luizei Melencu. „Dincă a pus cenuşa în acelaşi loc“

Ce n-au ridicat procurorii nici până acum din liziera unde ar fi fost aruncate resturile umane ale Luizei Melencu. „Dincă a pus cenuşa în acelaşi loc“

Un bărbat a sesizat că ar fi văzut la lizieră fragmente osoase calcinate

După un apel la 112, criminaliştii din Caracal au ajuns din nou la liziera unde Gheorghe Dincă a indicat că ar fi aruncat rămăşiţele umane ale Luizei Melencu. Legiştii urmează sa stabilească dacă resturile ridicate de la faţa locului sunt sau nu de natură umană.

Ştiri pe aceeaşi temă


Apelul la 112 a fost făcut sâmbătă, 12 octombrie. „Un bărbat a sesizat că ar fi văzut la lizieră fragmente osoase calcinate. La faţa locului au fost trimise imediat echipe pentru a putea fi ridicate eventualele probe”, au confirmat anchetatorii.

Resturile care au trezit suspiciuni se aflau la doar câţiva paşi de o grămadă cu cenuşă.
 
„CFL-ul (cercetarea la faţa locului, n.a.) s-a făcut ca la carte atunci când Dincă a indicat locul unde a aruncat rămăşiţele umane. Zona a fost periată milimetru cu milimetru timp de două zile. Locul unde s-au găsit fragmentele osoase calcinate a fost decopertat, nu s-a lăsat nimic în urmă”, spun anchetatorii.
 
Aceştia confirmă, însă, că la lizieră a mai rămas cenuşă neridicată. „Este vorba de cenuşa manechinului ars la reconstituire. Dincă a pus cenuşa exact în acelaşi loc, în locul unde am găsit rămăşiţele umane. Nu am ridicat cenuşa de la faţa locului pentru că nu reprezintă o probă în dosarul penal instrumentat. Probabil asta a creat confuzie şi s-au făcut şi unele speculaţii că au fost uitate probe la faţa locului. Exclus aşa ceva”, susţin anchetatorii.
 
Resturile ridicate sâmbătă de la faţa locului au ajuns pe masa legiştilor de la INML. Aceştia urmează să stabilească dacă sunt fragmente osoase, de natură umană sau animală. Procurorii de caz nu exclud ca acestea să fi fost plantate de persoane rău intenţionate exact în locul unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat trupul ars al Luizei.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările