Șefia Universității din Craiova se decide în turul doi. Dănișor și Panea se luptă pentru funcția de rector

Șefia Universității din Craiova se decide în turul doi. Dănișor și Panea se luptă pentru funcția de rector

Profesorii din cadrul Universității din Craiova, din nou la urne în cursul zilei de luni

Niciunul dintre candidații înscriși în cursa pentru ocuparea fotoliului de rector al Universității din Craiova nu a reușit să atragă majoritatea voturilor exprimate, în condițiile în care prezența la vot a atins aproape 90% în rândul cadrelor universitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lupta pentru funcția de rector al Universității din Bănie se întețește. Președintele Comisiei electorale din cadrul Universității, Niculae Boteanu, a anunțat că niciunul dintre cei trei candidați înscriși nu a strâns 50% plus unul din voturile exprimate, motiv pentru care luni, 27 februarie, tot între orele 8.00 și 18.00, va fi organizat un nou tur de scrutin. Bătălia se va da între decanul de la Drept, Dan Claudiu Dănișor, care a obținut ieri 369 de voturi, și prorectorul Nicu Panea, cu 303 voturi. Profesorul Cezar Spânu a obținut 189 de voturi. “La urne a fost înregistrată o prezență de aproape 90%, fapt care denotă interesul pentru acest scrutin. De altfel, la un asemenea număr de participanți, 874, ar fi fost extrem de dificilă obținerea unei majorități simple”,a  spus Niculae Boteanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările