Tânără bătută de un elev de liceu, pe terenul de sport. Victima a fost dusă cu SMURD-ul la spital

Tânără bătută de un elev de liceu, pe terenul de sport. Victima a fost dusă cu SMURD-ul la spital

O tânără a fost agresată pe terenul de sport al Colegiului de Arte din Constanţa. Ea era fostă elevă a liceului şi a fost bătută de un licean de la aceeaşi şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Altercaţia a avut loc miercuri, 31 octombrie, în jurul orei 13.30. 

Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa a transmis că pe terenul de sport a pătruns o fostă elevă a colegiului, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Dialogul a degenerat, însă, în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic pe tânără.

Lovită, fata a căzut cu capul de ciment. Rănile au fost atât de grave încât victima a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost chemată o ambulanţă.

Echipajul SMURD a venit la faţa locului şi a acordat tinerei primul ajutor, apoi a transportat-o la spital.

Conducerea Colegiului Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul.

Întrunirea are loc joi, 1 noiembrie, ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare. 

Pe aceeaşi temă: 

Dosar penal la un liceu, unde un elev a fost bruscat de colegi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările