Patru români care au venit din Italia sunt în carantină la domiciliu

Patru români care au venit din Italia sunt în carantină la domiciliu

Patru constănţeni care s-au întors din Italia au intrat în carantină la domiciliu. Primăria Constanţa a constituit luni dimineaţă grupul de lucru ce va coordona măsurile luate pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni dimineaţă, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa  s-au prezentat patru cetăţeni români întorşi din Italia care nu prezentau niciun simptom de îmbolnăvire. Aceştia au fost testaţi pentru COVID-19 şi vor rămâne în carantină la domiciliu până când vor veni rezultatele testelor, în maximum 48 ore.
 
Primăria Constanţa a constituit luni dimineaţă grupul de lucru ce va coordona măsurile luate pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus, COVID-19. 
 
Din echipă fac parte reprezentanţi ai Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, ai Direcţiei Administrative, ai CT Bus şi ai Poliţiei Locale Constanţa. 
 
Nu există niciun caz, până la acest moment, de îmbolnăvire cu noul coronavirus în municipiul Constanţa.
Toate unităţile de învăţământ au fost dotate încă din luna decembrie cu materiale igienico-sanitare pentru a-i proteja pe cei mici de infecţiile respiratorii.
 
În cursul zilei de astăzi, directorii grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din municipiul Constanţa au fost rugaţi să-şi refacă stocurile cu dezinfectanţi şi produse de curăţenie. În acest scop, primarul Decebal Făgădău va disponibiliza de urgenţă toate sumele necesare în vederea prevenirii şi limitării îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

De asemenea, toate sediile Primăriei Municipiului Constanţa, inclusiv Centrul de Informare Cetăţeni, Serviciul Evidenţă Persoane şi Serviciul Stare Civilă au fost dotate cu dispensere ce conţin substanţe dezinfectante pentru a evita răspândirea bolilor virale. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: