UPDATE Bărbatul de 72 de ani, dat dispărut în mare, a fost găsit. Opreraţiunea de căutare s-a terminat

UPDATE Bărbatul de 72 de ani, dat dispărut în mare, a fost găsit. Opreraţiunea de căutare s-a terminat

FOTO: ISU Dobrogea

Bărbatul de 72 de ani a intrat să se scalde în mare şi nu a mai ieşit la mal. După 40 de minute, apropiaţii au anunţat salvatorii care au început imediat să-l caute.

UPDATE: ora 13.57 În timp ce echipaje importante de scafandrii şi salvatori îl căutau în mare, bărbatul dat dispărut a apărut pe plajă. Se pare că a înotat şi apoi a ieşit din apă pe plajă, dar nimeni din familie nu l-a văzut. Apoi, omul s-a mai plimbat prin împrejurimi. În acest timp, soţia a alertat salvatorii deoarece nu-l mai zărea în apă.

Ştirea iniţială:

Printr-un apel la serviciul unic de urgenţă 112, salvatorii ISU Dobrogea au fost chemaţi în staţiunea Eforie Nord unde un bărbat de 72 de ani este căutat după ce a intrat în mare şi nu a mai fost văzut ieşind.

„Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgenţă ambarcaţiunea RHIB Eforie şi şenilata de la punctul de prim ajutor temporar Eforie. Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat care ar fi intrat în mare acum 40 de minute şi nu a mai ieşit”, spun cei de la ISU Dobrogea.

În ajutorul colegilor salvatori au venit 5 autospeciale de scafandrii cu 16 subofiţeri.

Vom reveni

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Tânăr resuscitat pe plaja din Costineşti, în zona epavei

Bătrână de 82 de ani salvată de la moarte. Ea se afla pe plajă la Vadu

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările