UPDATE Ministrul Apărării vrea să găsească fonduri pentru reparaţia Submarinului Delfinul

UPDATE Ministrul Apărării vrea să găsească fonduri pentru reparaţia Submarinului Delfinul

Ministrul Apărării, Mircea Duşa. Foto: Arhiva Adevarul

Ministrul Apărării, Mircea Duşa a venit în această dimineaţă într-o vizită neanunţată la Constanţa. Oficialul guvernamental a controlat mai multe unităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mircea Duşa a declarat că a venit să vadă Flotă Militară Românească pe care până acum a cunoscut-o doar din documente. Ministrul a reamintit că fiind o ţară NATO trebuei să păstrăm o flotă operaţională.
 
Elicopterul de pe Fregata Ferdinand trece acum printr-un proces de modernizare şi dotare cu echipament de ultimă generaţie. Totodată cele două fregate ale României trebuie înzestrate cu armament nou navă - navă şi navă - aer. 
 
Vizita lui Mircea Duşa a reluat discuţia cu reparaţiile pe care Delfinul, singurul submarin al României. Sumă totală pentru reabilitatea submarinului este de 30 milioane euro. 
 
Ministrul Apărării este convins că Flota Maritimă este într-o stare bună ţinând cont de fondurile insuficiente care sunt alocate de la bugetul de stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările