Marinarul căzut în apele Dunării, căutat de două zile cu scafandri

Marinarul căzut în apele Dunării, căutat de două zile cu scafandri

Căutările au fost zadarnice                                                   FOTO: ISU Dobrogea

Pentru a doua zi, echipajele ISU Dobrogea l-au căutat pe marinarul dispărut de pe o barjă, în zona localităţii Izvoarele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a doua zi consecutivă, salvatorii ISU Dobrogea l-au căutat pe marinarul căzut în apele Dunării. Barja pe care se afla încerca să se alăture unui convoi, în dreptul satului Izvoarele.

Deşi manevrele barjei, în timpul cărora se presupune că acăzut în apă, au fost executate joi seara, Poliţia şi ISU au fost anunţate abia vineri dimineaţa.

„La data de 24.01.2020, lucratorii Postului de Poliţie TN Cernavodă au fost sesizaţi telefonic de către Capitania Chiciu cu privire la faptul că, la ora 22.30, de la bordul unei nave - pavilion Romania, aflată în manevră de formare a convoiului, la km 347+500, mal stâng Dunăre, în zona localităţii Izvoarele, un marinar, în vârstă de 45 ani, ar fi căzut peste bord. Lucrătorii postului deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se efectuează cercetări, până la acest moment persoana în cauză nu a fost găsită“, transmite Poliţia Constanţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa precizează că a fost anunţat vineri, 24 ianuarie, la ora 11, de dispariţia marinarului. Scafandri au intervinit atât vineri, cât şi sâmbătă pentru căutarea bărbatului. 

Operaţiunile au fost sistate la lăsarea întunericului.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Publicul străin, fermecat de geamparaua Dobrogei. Lăutarii din Taraful de Caliu au cântat fabulos

Marinar căzut noaptea de pe barjă în Dunăre, în timpul unor manevre. Colegii au observat abia a doua zi absenţa lui

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: