Evaluarea Naţională 2021. Peste 4.500 de elevi din judeţul Constanţa au susţinut proba la Matematică

Evaluarea Naţională 2021. Peste 4.500 de elevi din judeţul Constanţa au susţinut proba la Matematică

Elevi

3% dintre elevii înscrişi la proba de Matematică au absentat, în judeţul Constanţa. Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 24 iunie, s-a desfăşurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a (Matematică) – sesiunea 2021.

La nivelul judeţului Constanţa au fost prezenţi 4707 de candidaţi. Nu s-au prezentat la examen 157, reprezentând un procent de 3% din totalul de candidaţi înscrişi. Nu au fost înregistrate situaţii speciale.

Subiectul şi baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

La nivelul judeţului Constanţa nu există candidaţi care să suţină probă de Limba şi literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Citeşte şi:

Evaluarea Naţională 2021. Elevi din Constanţa, absenţi la prima probă

Evaluarea Naţională 2021. Mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care intră în examene 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările