Dezastrul lăsat de turişti pe plajele sălbatice ale litoralului. Vadu şi Corbu, înecate în gunoaie

Dezastrul lăsat de turişti pe plajele sălbatice ale litoralului. Vadu şi Corbu, înecate în gunoaie

Gunoaie pe plajele sălbatice de la Vadu şi Corbu Sursa Facebook ARBDD

Turiştii care au năvălit pe litoral în acest weekend au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris. Saci de gunoaie, tomberoane întregi au fost umplute de ce au strâns echipele de salubrizare din Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a dat publicităţii pe pagina sa de Facebook fotografii de la finalul acţiunii de strângere de gunoaielor de pe plajele sălbatice din Vadu şi din Corbu, ambele aflate pe teritoriu protejat.

„Urmările prezenţei turiştilor în zona plajelor sălbatice Vadu, Corbu din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, doar într-un singur weekend. Deşeurile au fost îndepărtate din zona rezervaţiei, luni dimineaţă“, a anunţat laconic ARBDD. 

Plajele din Vadu şi din Corbu sunt unele dintre ultimele plaje sălbatice ale litoralului din judeţul Constanţa, fiind cuprinse în Rezervaţia Deltei Dunării. 

Românii au călcat totul în picioare pentru a-şi petrece weekendul la mare - inclusiv reguli de distanţare socială, norme de campare, restricţii, măsuri de precauţie, bun-simţ elementar. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Plajele sălbatice de la Vadu şi Corbu, luate cu asalt de turişti. „Au călcat cu maşinile vegetaţia şi au campat pe plajă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: