Încă trei localităţi din judeţul Constanţa intră în caratină. Numărul lor ajunge la 18, iar numărul morţilor - la 331

Încă trei localităţi din judeţul Constanţa intră în caratină. Numărul lor ajunge la 18, iar numărul morţilor - la 331

Sursa Inquam Photos

Alte trei localităţi din judeţul Constanţa intră în carantină. Numărul lor ajunge astfel la 18, printre care se află şi reşedinţa de judeţ. Sunt 331 morţi în Constanţa din cauza Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa a luat decizia luni, 30 noiembrie, de carantinare pentru Unitatea Administrativ-Teritorială (UAT) Tuzla, U.A.T. Rasova şi U.A.T. Aliman. 
 
Pentru aceste localităţi s-a propus intrarea în carantină începând cu data de 02.12.2020, ora 08:00. Măsura va fi valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire, dacă situaţia o va cere. Avizul final este dat de Raed Arafat, secretarul de stat MAI. 
 
La 30 noiembrie, rata de incidenţă în U.A.T. Tuzla este de 7,51, cu 55 de cazuri confirmate, la o populaţie de 7.328 de locuitori. În U.A.T. Rasova, incidenţa este de 6,14, cu 23 de cazuri confirmate, la o populaţie de 3.746 de locuitori, iar în U.A.T. Aliman, rata de incidenţă a ajuns la 6,09, cu 17 cazuri confirmate, la o populaţie de 2.792 de locuitori. 
 
Judeţul Constanţa are cea mai mare rată de infectare din ţară. Incidenţa pe municipiu este de 10,85, iar pe judeţ - de 7,49. 
 
Judeţul Constanţa are la ora actuală 15 localităţi în carantină, inclusiv reşedinţa de judeţ, iar spitalele COVID-19 sunt aproape pline. Printre localităţile carantinate se numără: Cernavodă, Eforie, Ovidiu, Medgidia, Techirghiol sau Năvodari, adică principalele oraşe ale judeţului Constanţa. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările