Sute de clujeni s-au înghesuit să doneze sânge la caravana Blood Network. Cum sunt răsplătiţi pentru acest gest

Sute de clujeni s-au înghesuit să doneze sânge la caravana Blood Network. Cum sunt răsplătiţi pentru acest gest

Caravana mobilă Blood Network se află la Cluj în acest weekend, iar sute de tineri au decis să doneze sânge. De altfel, în multe momente a fost coadă pe Bulevardul Eroilor, acolo unde se află autocarele unde se donează sânge.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalele din România se confruntă permanent cu criza de sânge, iar în multe cazuri acest lucru duce la amânarea unor operaţii şi la apariţia complicaţiilor. Organizatorii festivalului Untold au decis să le dea o mână de ajutor medicilor, iar astfel a apărut caravana mobilă Blood Network, care a traversat mai multe oraşe în încercarea de a-i convinge pe oameni să doneze sânge. Astfel, caravana a pornit din Bucureşti, iar apoi a trecut prin Constanţa, Târgu Mureş, Sibiu, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Braşov, iar la final a ajuns în oraşul unde are loc festivalul.

Donatorii sunt răsplătiţi cu un bilet la Untold, plus un voucher în valoare de 100 lei din partea unei reţele de hypermarketuri din România. În plus, la fel ca orice alt donator, ei primesc tichete de masă din partea Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj şi o adeverinţă de zi liberă. 

Cel mai mare festival din sud-estul Europei, Untold, va avea loc la Cluj, în perioada 9-12 septembrie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările