Românca ucisă în Austria a fost urmărită prin GPS de soţul gelos. Ce a declanşat atacul criminal

Românca ucisă în Austria a fost urmărită prin GPS de soţul gelos.  Ce a declanşat atacul criminal

Nicolae şi-a ucis soţia din gelozie. FOTO: Bild

Un român de 50 de ani din Austria şi-a înjunghiat soţia, româncă şi ea, după o criză de gelozie. Bărbatul a încercat să fugă de răspundere, dar a fost arestat de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit publicaţiei Heute, care citează surse din anchetă, Nicolae era convins că soţia sa are o relaţie extraconjugală. Obsedat de presupusa infidelitate a Gabrielei, i-a spart contul de pe Facebook şi i-a urmărit toate discuţiile. Mai mult, bărbatul a găsit o soluţie să o urmărească peste tot, punându-i un dispozitiv GPS în maşină. Nicolae i-ar fi cerut Gabrielei să renunţe şi la locul de muncă, iar refuzul acesteia l-a înfuriat şi i-a alimentat bănuielile.
 
Totul a culminat cu momentul în care femeia a primit în Ajunul Anului Nou un parfum din partea unui coleg. Deşi Gabriela a încercat să-i explice soţului că este vorba doar de un gest de prietenie, acesta nu putut fi convins. Apoi, în seara zilei de miercuri, 15 ianuarie, Nicolae a încercat să facă un pas spre împăcare şi  i-a trimis o fotografie cu flori pe Facebook. Însă câteva ore mai târziu cei doi s-au certat din nou, în vila familiei din localitatea Ybbs ad Donau, iar discuţia a degenerat rapid.
 
 
Presa austriacă scrie că Gabriela şi Nicolae aveau împreună doi copii, un băiat de 16 ani şi o fată de 18. Adolescentul a fost cel care a descoperit, în aceeaşi seară corpul mamei sale într-o baltă de sânge. A sunat imediat la Poliţie, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă, însă medicii nu au reuşit să o salveze. Nicolae a fost prins a doua zi, iar după ce într-o primă fază a refuzat să vorbească, ulterior a rupt tăcerea şi a făcut mai multe declaraţii şi a recunoscut că şi-a ucis soţia din gelozie.
 
Nicolae se află în arest la St. Pölten şi va fi apărat la proces de avocaţii Astrid Wagner şi Florian Höllwarth. Deocamdată, în cadrul anchetei a fost comandat un raport psihiatric.
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: