Jaf la o casă de schimb valutar din Cluj. Tâlharul a folosit un spray lacrimogen

Jaf la o casă de schimb valutar din Cluj. Tâlharul a folosit un spray lacrimogen

FOTO Arhivă Adevărul

O casă de schimb valutar din cartierul clujean Mărăşti a fost jefuită, duminică, 17 octombrie, de o un bărbat care a folosit un spray lacrimogen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tâlharul a intrat în casa de schimb valutar şi a pretins că este un client. Apoi, pe neaşteptate, a scos un spray iritant lacrimogen şi i-a cerut angajatei toţi banii adunaţi în cursul zilei. Izbindu-se de refuzul acesteia, a puverizat un jet de spray în direcţia femeii şi a furat mai mulţi bani, după care a dispărut. Nu este foarte clar ce sumă, însă cercetările poliţiştilor trimişi la faţa locului vor lămuri şi acest aspect.

„În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar. La faţa locului s-a deplasat echipa operativã constituită la nivelul IPJ Cluj, fiind efectuate investigaţii pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului, stabilirii imprejurărilor comiterii infracţiunii, precum şi a prejudiciului cauzat. Din cercetările preliminare reiese că bunurile ar fi fost sustrase dupa utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societăţii”, au informat reprezentanţii Poliţiei clujene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările