FOTO Lipsa marcajelor rutiere îi deranjează pe şoferii din Cluj

FOTO Lipsa marcajelor rutiere îi deranjează pe şoferii din Cluj

Lipsa marcajelor rutiere îi deranjează pe şoferii din Cluj

Marcajele rutiere şi trecerile de pietoni nu au trecut proba iernii în Cluj-Napoca. Tot mai multi şoferi clujeni s-au plâns cu privire la lipsa marcajelor rutiere din oraş, care favorizează producerea accidentelor. Reprezentanţii Primăriei spun că va mai dura până la refacerea lor.

Multe din trecerile de pietoni sunt greu observabile, în parte şi din cauza faptului că semnele rutiere stradale s-au şters. Acelaşi lucru se poate constata şi în cazul marcajelor care atenţionează şoferii cu privire la existenţa pragurilor de sol destinate reducerii vitezei maşinilor sau a celor de separare a sensurilor.Vezi cum arată trecerile de pietoni din Cluj

„Sunt un proaspăt cetăţean al acestui presupus oraş european şi vreau să vă zic că ieri m-am trezit pe contrasens. Motivul pentru care eu personal m-am trezit pe contrasens este faptul că pur şi simplu Cluj-Napoca este un oraş total pe lângă codul rutier. Speranţa mea este să începeţi să daţi cu pensula măcar în intersecţiile îmbârligate, în sensurile giratorii sau măcar să semnalizaţi unde se termină o bandă" a postat Claudiu Arseniu, pe site-ul domnuleprimar.ro

„A venit primăvara, nu mai este zăpadă, am plătit parcările pe 2012. Nu credeţi că ar fi cazul să refaceţi marcajele care au fost distruse dar nu au fost refăcute. Cât să mai aşteptăm? Avem parcările plătite şi mereu ne sunt ocupate pe considerentul «nu există marcaj, nu este parcare plătită»" este mesajul unui alt şofer nemulţumit.

Ce spun oficialii Primăriei?

„Suntem în faza de adjudecare a licitaţiei pentru refacerea marcajelor rutiere din oraş, nu ştiu cât va mai dura. La parcări, lucrările de refacere a marcajelor vor începe în preajma Paştelui" a declarat Iulia Perşa, de la Biroul Mass Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările