Florin Piersic, reacţie neaşteptată după ce Primăria Cluj-Napoca a alocat 130.000 de lei pentru a-l sărbători

Florin Piersic, reacţie neaşteptată după ce Primăria Cluj-Napoca a alocat 130.000 de lei pentru a-l sărbători

Florin Piersic. FOTO: Tiff

Florin Piersic va fi sărbătorit la împlinirea vârstei de 83 de ani în cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, operă şi folclor, care va avea loc pe 26 ianuarie la cinematograful care-i poartă numele din Cluj. De asemenea, va fi organizată o recepţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deranjat de informaţiile care au apărut în presă, după ce municipalitatea clujeană a alocat suma de 130.000 de lei pentru organizarea unui eveniment special de ziua sa, marele actor a reacţionat pe contul său de Facebook.  Piersic spune că a aflat din ziare că i se pregăteşte de către primăria Cluj „o sarbătorire de 28.000 euro, sau de 130.000 lei” şi spune că jurnaliştii nu sunt corect informaţi sau că sunt răuvoitori. 

„Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câţiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu rataţi nicio ocazie să aruncaţi cu noroi... Vă folosiţi de mine, de ziua mea, ca să vă manifestaţi antipatiile politice?! Ce păcat!”, a scris marele actor, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia surprinzătoare a marelui actor vine după ce consilierii locali din Cluj-Napoca au aprobat,săptămâna trecută, proiectul prin care este alocată suma de 130.000 de lei pentru organizarea unui eveniment special de ziua sa.

„Având în vedere că artistul Florin Piersic împlineşte 83 de ani dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistc deosebit în data de 26 ianuarie 2019, în cinematograful „Florin Piersic” cu momente unice de teatru, operă şi folclor”, se precizează în hotărârea adoptată de consilierii locali clujeni. 
 
Din suma alocată pentru eveniment vor fi acoperite onorariile, transportul cazarea şi masa artiştilor invitaţi (100.000 de lei), sisteme de sonorizare şi lumini (5.000 de lei),  recepţie (25.000 de lei). 
 
Florin Piersic îşi va serba ziua de naştere sâmbătă, 26 ianuarie, cu o zi înainte de momentul festiv. Actorul este născut în 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările