Doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, suspecţi de infecţie cu COVID-19

Doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, suspecţi de infecţie cu COVID-19

Prima suspiciune de infecţie cu COVID-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi

Doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi sunt suspecţi de coronavirus. Unul dintre medici a prezentat simptome specifice îmbolnăvirii cu COVID-19, celălalt, nu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia de Sănătate Publică din Călăraşi efectuează o anchetă epidemiologică pentru a stabili cu cine au intrat aceştia în contact. În prezent, cei doi sunt izolaţi. Surse medicale susţin că unul dintre ei este chirurg, celălalt, anestezist. În judeţul Călăraşi au fost confirmate 26 de cazuri de infecţie cu COVID-19. Dintre acestea, două s-au vindecat.

Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate şi externate din unităţi spitaliceşti: 126 la Bucureşti, 58 la Timiş, 34 la Iaşi, 5 la Caraş-Severin, 6 la Prahova, 16 la Constanţa, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 7 la Braşov, 5 la Galaţi, 2 din Bihor, 2 Argeş, 2 la Arad, 1 la Brăila, 1 la Mureş, 1 la Neamţ, 1 la Alba.Totodată, până acum, 116 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin şi Mureş, au decedat.
 
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 445 noi cazuri de îmbolnăvire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: