Teren de minifotbal, amenajat în incinta Complexului Sportiv Dunărea

Teren de minifotbal, amenajat în incinta Complexului Sportiv Dunărea

Se lucrează la amenajarea terenului de minifotbal FOTO Facebook/Marius Dulce

Primăria Călăraşi amenajează un teren de minifotbal în incinta Complexului Sportiv Dunărea. Aici pot veni toţi copiii care doresc să desfăşoare activităţi sportive în aer liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În cel mult două săptămâni se vor finaliza lucrările de amenajare a unui teren de minifotbal (suprafaţă totală 1802 mp) în incinta Complexului Sportiv Dunărea, amplasat lângă Bazinul didactic de înot. Sperăm să-l putem transforma chiar într-un teren multifuncţional ce va fi accesibil copiilor care doresc să desfăşoare activităţi sportive în aer liber.
 
Suprafaţa de joc, măsurând 1500 mp (50mx30m) va fi acoperită cu gazon artificial. Întreg terenul va fi împrejmuit. De asemenea, avem în vedere şi montarea unui sistem de iluminat. Mai am o veste bună. Într-o lună sperăm să fie gata şi terenul multifuncţional, amenajat în incinta Şcolii Mircea Vodă care are dimensiuni aproape identice cu cel din imediata vecinătate a bazinului de înot", a anunţat Marius Dulce, primarul Călăraşiului, pe pagina sa de socializare..
 
Vă mi recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările