Peste 4.000 de amenzi, aplicate pentru ignorarea regulilor sanitare

Peste 4.000 de amenzi, aplicate pentru ignorarea regulilor sanitare

Controale pentru verificarea respectării regulilor sanitare FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 4.000 de amenzi au fost aplicate de poliţiştii din toată ţara, în ultimele 24 de ore, în cadrul acţiunilor pentru verrificarea respectării regulilor sanitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi reprezentanţii celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au continuat acţiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Astfel, peste 4.400 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 781 de acţiuni de verificare, la nivel naţional.
 
Au fost efectuate 69.425 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.
 
În urma acţiunilor punctuale de control, au fost aplicate 4.040 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 786.820 de lei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările