O nouă campanie pe malul Borcei pentru colectarea deşeurilor electrice

O nouă campanie pe malul Borcei pentru colectarea deşeurilor electrice

Campania pentru colectarea deşurilor electrice se derulează până pe 5 iunie FOTO Facebook/PMC

O nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice începe în luna mai în Municipiul Călăraşi. Acest proiect de colectare va dura până pe 5 iunie, când se va încheia cu o tombolă a participanţilor la campanie, dedicate Zilei Mediului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii, Primăria Municipiului Călăraşi şi Asociaţia RoRec, alături de operatorul local partener, Romprotera SRL, invită toţi cetăţenii să se implice în acest program deoarece Ziua Mediului merită să fie sărbătorită într-o comunitate responsabilă.
 
Cei care se vor debarasa corect de aceste deşeuri în cadrul campaniei dedicate Zilei Mediului vor participa la tombola ce va avea loc în data de 5 iunie, ora 11.15, la Centrul de Colectare DEEE, Str. Locomotivei nr.113, Călăraşi.
 
Premiile puse la bătaie de organizatori sunt: 2 x maşină de găurit şi înşurubat, 2 x polizor unghiular, 1 x trimmer, 1 x uscător de păr, 1 x presă citrice, 1 x prăjitor de pâine, 1 x aspirator de mână.
 
Pentru cei care au echipamente electrice mari şi grele există serviciul gratuit de colectare care poate fi apelat fără costuri la 0800444800 sau cu tarif normal la 0751 302 110, de luni până vineri, între orele 09.00-17.00.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările