Momente groaznice pentru tânăra din Călăraşi, rănită grav în incendiul din club Colectiv. Irina Popa nu poate vorbi şi nu înţelege de ce se află în spital

Momente groaznice pentru tânăra din Călăraşi, rănită grav în incendiul 
din club Colectiv. Irina Popa nu poate vorbi şi nu înţelege de ce se 
află în spital

Moment de reculegere la locul tragediei din club Colectiv Foto:Adevărul

Irina Popa, tânăra din Călăraşi, care de două săptămâni luptă să supravieţuiească după incendiul din club Colectiv, face paşi mici spre recuperare. Deşi se află în continuare în stare gravă, ea a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului şi ale căilor respiratorii, a avut parte de prima şedinţă de kinetoterapie.


Recuperarea fizică, dar mai ales cea emoţională va fi de lungă durată. Irina Popa nu înţelege de ce se află în spital, pentru că nu-şi aminteşte nimic din nenorocirea din 30 octombrie. Medicii, familia şi prietenii îi sunt aproape pentru a o ajuta să revină la viaţa de dinainte.

“La două săptămâni de la incendiul din ‪#‎colectiv‬, Irina face paşi mărunţi către ieşirea din starea gravă în care se află după arsurile externe şi cele ale căilor respiratorii superioare suferite atunci. Rănile exterioare se vindecă, aşa cum se aşteaptă medicii, iar ventilaţia pulmonară se îmbunătăţeşte uşor.
Irina a beneficiat de o şedinţă de kinetoterapie, menită să îi „dezmorţească” corpul, în urma căreia era extenuată. Am reuşit să comunic puţin cu ea, după care a trebuit să o las să se odihnească”, spune Ionuţ Popa, fratele fetei.

Familia spune că, deşi nu poate vorbi, înţelege dorinţa Irinei de a afla cât mai multe despre ce caută ea în spital şi ce s-a întâmplat cu prietenii ei. De asemenea, fata nu ştie nimic despre nenorocirea din 30 octombrie. “Suntem pozitivi şi ne menţinem credinţa că starea de sănătate a Irinei va evolua în bine şi, cât de curând, va putea chiar ea să interacţioneze cu voi. Irina, suntem împreună pe acelaşi drum! Fii tare!”, o încurajează fratele său.

Tragedia din 30 octombrie

Pe 30 octombrie, fata din Călăraşi, s-a aflat, alături de alţi prieteni în club Colectiv, la lansarea celui de-al doilea album al trupei Goodbye to Gravity. Incendiul care a mistuit clubul, conform ultimelor informaţii, a ucis 55 de tineri şi a răniţ alte peste o sută de persoane.

 

Vă recomandăm şi:

Tânăra din Călăraşi aflată în stare critică după incendiul din Clubul Colectiv şi-a revenit. Irina Popa nu-şi aminteşte nimic de tragedia din 30 octombrie

Clipe cumplite pentru fata rănită grav în incendiul din club Colectiv. Starea Irinei Popa s-a agravat, deşi medicii îi dădeau şanse de recuperare

Tânăra care luptă să trăiască după incendiul din club Colectiv are şanse să-şi revină: "Am comunicat cu Irina. Eu cu vorbe, ea cu lacrimi mari!"

„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

Rugăciuni pentru Irina, victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Tânăra este în stare critică la Spitalul Floreasca

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările