Managerul spitalului de pe malul Borcei a semnat contractul pentru post

Managerul spitalului de pe malul Borcei a semnat contractul pentru post

Bogdan Mihai(dreapta) a semnat contractul de management în prezenţa lui Vasile Iliuţă, preşedintele CJ Călăraşi FOTO Facebook/CJC

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă de pe malul Borcei, Bogdan Mihai, a semnat ieri contractul pentru post la Consiliul Judeţean Călăraşi, instituţie în subordinea căreia se află unitatea medicală pe care o conduce.

Ştiri pe aceeaşi temă

"De la preluarea interimatului lucrurile au evoluat în incinta unităţii noastre spitaliceşti.
Am încredere în domnul manager şi echipa sa şi sunt convins că pacienţii vor avea parte de un act medical de calitate şi de condiţii de cazare la standarde europene", precizează preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă.
"Am semnat contractul de management prin care am stabilit direcţiile majore ale activităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Dincolo de cifre sau de orice alte aspecte tehnice, un lucru vă pot spune cu certitudine. Lucrurile vor evolua în mod constant şi cred că deja unele lucruri au început sa se vadă.
Celor care s-au alăturat iniţiativei de schimbare a mentalităţii în Spitalul Judetean de Urgenta  Dr.Pompei Samarian Calarasi nu pot decât să le mulţumesc, iar celor care încă sunt sceptici le adresez rugămintea de a analiza faptele şi de acţiona în consecinţă. Vă ţin la curent!", a spus Bogdan Mihai.

Bogdan Mihai a fost manager interimar la spitalul din Călăraşi, iar în urma concursului organizat a câştigat examenul pe post. În ultima perioadă s-a implicat activ în completarea deficitului de medici specialişti, publicând anunţuri chiar şi pe pagina sa de socializare, în speranţa că va convinde doctori să vină să profeseze la Călăraşi. În ultima lună însă, verificarea prezenţei la program a angajaţilor spitalului printr-un sistem de acces electronic i-a mai scăzut din popularitate.
 
"Înainte de a emite judecăţi de valoare, vă spun că există oameni care îşi fac treaba în mod exemplar, dar că există şi zone unde lucrurile pot fi îmbunătăţite.
Pentru a face lucrurile extrem de transparente, la Spitalul Judetean De Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi am implementat un sistem prin care putem cuantifica exact prezenţa la program. Acesta are un rol dublu, de a-i ajuta pe unii dintre colegii noştri să înţeleagă că programul de lucru nu este opţional, dar şi de a-i ajuta pe cei care stau peste program să poată să beneficieze de zile/ore libere ca şi compensare", a anunţat Bogdan Mihai pe pagina sa de socializare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările