Filtru pe DN3. Maşini de marfă, verificate de poliţişti, amenzile aplicate au depăşit 24.000 de lei

Filtru pe DN3. Maşini de marfă, verificate de poliţişti, amenzile aplicate au depăşit 24.000 de lei

Poliţia a verificat mai multe mijloace de transport FOTO Adevărul

Sancţiuni de peste 24.000 lei, autoturisme şi zeci de persoane fizice verificate în urma unei razii desfăşurate de poliţişti pentru verificarea activităţilor comerciale cu mărfuri de import.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe 13 octombrie, în intervalul orar 08.00- 12.00, poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Rutier, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Protecţia Alimentelor Călăraşi, Direcţiei Agricole Călăraşi şi Registrului Auto Român, au desfăşurat filtre rutiere fixe pe DN 3, în afara oraşului. 
 
Acţiunea a urmărit verificarea activităţilor comerciale cu mărfuri provenite din import sau achiziţii intracomunitare, prevenirea şi sancţionarea neregulilor ce se pot comite în acest domeniu, precum şi protejarea populaţiei împotriva comerţului cu produse alimentare neconforme. Oamenii legii au verificat 30 de autovehicule şi 12 persoane fizice, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.845 lei.
 
În urma controlului asupra unui autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, care transporta marfă pentru o societate comercială din Călăraşi, cu ocazia verificării documentelor s-au constatat diferenţe între marfa existentă în autoturism şi cea menţionată în documente. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune în valoare de 20.000 lei şi au confiscat suma de 7.752, reprezentând valoarea legumelor.
 
Vă recomandăm şi:

 

citeste totul despre: