Creşte numărul de îmbolnăviri cu COVID-19. Şase localităţi au trecut în scenariul galben

Creşte numărul de îmbolnăviri cu COVID-19. Şase localităţi au trecut în scenariul galben

Creştere alarmantă a infectărilor cu COVID-19 FOTO Shutterstock

Şase localităţi din judeţul Călăraşi au trecut în scenariul galben, după creşterea alarmantă a îmbolnăvirilor cu COVID-19. Cea mai mre rată de infectare, 1,61/1.000 de locuitori, a fost înregistrată la Olteniţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rata incidenţei cumulative COVID-19 la 1000 de locuitori în judeţul Călăraşi este de 0,57. Localităţile care se află în scenariul galben sunt: municipiul Olteniţa (1,61), Ştefan Vodă (1,32), Şoldanu (1,2), Unirea (1,1), Grădiştea (1,07), municipiul Călăraşi (1,15). Restul localităţilor se află în scenariul verde.

Cu toate acestea, Primăria Municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public Pieţe şi Oboare,  va organiza în acest an, mai exact în perioada 1 – 8 septembrie 2021 Târgul de Toamnă, unde, din experienţa anilor anteriori se aşteaptă o mare de oameni.

Conform organizatorilor, în parcarea din faţa Oborului s-au alocat terenuri pentru 90 de mici comercianţi care vor putea vinde articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, unelte, electronice şi electrocasnice, legume şi fructe.

 În incinta Oborului, vor funcţiona 27 de unităţi de alimentaţie din care 18 terase, 5 gogoşerii şi 4 de kurtos kalacs (cozonac secuiesc).

Vă mai recomandăm şi:

Cine este „Ioghi”, românul pentru care FBI a oferit o recompensă de 750.000 de dolari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările