Cresc îmbolnăvirile cu noul coronavirus. 92 de cazuri, confirmate pozitiv

Cresc îmbolnăvirile cu noul coronavirus. 92 de cazuri, confirmate pozitiv

92 de cazuri cu noul coronavirus se înregistrează în judeţul Călăraşi FOTO Shutterstock

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că, astăzi, 29 mai, la nivelul judeţului Călăraşi sunt monitorizate 1.039 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar o persoană se află în carantină instituţionalizată. 92 de cazuri, număr în creştere faţă de zilele anterioare, au fost confirmate pozitiv cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În ultimele 24 de ore, 68 de persoane au finalizat perioada de izolare de 14 zile. În prezent, la nivelul judeţului sunt 92 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 65 au fost declarate vindecate şi 3 persoane au decedat.
La nivel naţional, cinci decese provocate de coronavirus au fost anunţate vineri. Bilanţul a ajuns astfel la 1240. Alte 191 de cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Totalul se ridică la 18.982. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 182 de pacienţi.
 
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.371 de  persoane. Alte 95.176 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 421.451 de teste.   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: