Antrenorul Dan Alexa, după meciul Dunării cu Astra Giurgiu, scor 1-1: Am fost modeşti în exprimare

Antrenorul Dan Alexa, după meciul Dunării cu Astra Giurgiu, scor 1-1: Am fost modeşti în exprimare

Dunărea a încheiat meciul 1-1 cu Astra Giurgiu FOTO Facebook/CJC

Dunărea Călăraşi a reuşit sâmbătă seară un meci egal cu Astra, la Giurgiu, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 1, spre nemulţumirea tehnicianului Dan Alexa care a declarat că echipa de la malul Borcei a fost "modestă în exprimare".

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Rezultatul nu-l mulţumeşte pe antrenorul Dan Alexa care a declarat imediat după meci că elevii săi au ratat oportunitatea de a pleca cu toate cele 3 puncte după ce giurgiuvenii au rămas în 9 jucători din minutul 75. „Nu sunt mulţumit de rezultat. Am avut posibilitatea să jucăm 20 de minute cu 2 oameni în plus. Am fost modeşti în exprimare. Asta e nemulţumirea mea! Făcusem cele 3 schimbări înainte de cele două eliminări şi mi-a fost fost foarte greu să mai schimb ceva. Din păcate, accidentarea lui Dobrosavlevici ne-a dat peste cap(...). Trebuia să punem presiune pe ei, să avem ocazii. Au fost prea puţine în minutele rămase” a spus Dan Alexa la flash – interviu, citat de site-ul echipei dunărene, afcdunareacalarasi.ro.
Dunărea va întâlni sâmbătă, 25 august, de la ora 18.00, pe stadionul Ion Comşa, din Călăraşi, CSM Politehnica Iaşi, echipă care a învins vineri acasă FC Botoşani cu 2-1.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările