Ajutoare colectate prin Crucea Roşie pentru Grecia, greu încercată de incendiile devastatoare din luna iulie

Ajutoare colectate prin Crucea Roşie pentru Grecia, greu încercată de incendiile devastatoare din luna iulie

Incendii devastatoare în Grecia , în luna iulie FOTO EPA-EFE

Crucea Roşie Călărasi a trimis către Uniunea Elenă din România ajutoare care vor ajunge în Grecia, la persoanele greu încercate de incendiile din luna iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
“Ajutoarele au constat în alimente neperisabile, produse de igienă, produse de curăţenie, dispozitive medicale , îmbracăminte nouă pentru adulţi şi copii. Sperăm ca ajutorul nostru, oricât de mic, să le prindă bine !”, a precizat Aura Giurcă, directorul Filialei de Cruce Roţoe din Călăraşi.
 
85 de oameni au murit, alte zeci se află în spital în stare gravă şi sute de oameni au rămas fără case în urma incendiilor devastatoare din Grecia. Uniunea Elenă din România, în parteneriat cu Crucea Roşie română, a iniţiat, la sfârşitul lunii iulie, o campanie umanitară pentru a oferi ajutor de urgenţă sinistraţilor. Oamenii au fost îndemnaţi să doneze bunuri de primă necesitate la orice filială a Crucii Roşii din ţară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările