Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui. Trafic intens spre litoral, se circulă în coloană

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui. Trafic intens spre litoral, se circulă în coloană

Aglomeraţie pe A2 FOTO Shutterstock

Aglomeraţia s-a murat din nou pe Autostrada Soarelui. Trafic intens pe sensul către litoral anunţă luni diminaţă Centrul Infotrafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, însă de la primele ore ale dimineţii, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt intense, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.
 
Sunt semnalate precipitaţii sub forma de ploaie uşoară de la km 64(Lehliu, jud. Călăraşi), către Constanşa. La staţia de taxare sunt 30/40 de auto pe banda  unde se plăteşte cash, se circula bine pe celelalte benzi.
 
Poliţiţştii reamintesc faptul că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).   
 
Având în vedere faptul că şi în această dimineaţă traficul rutier pe Autostrada Soarelui  este  intens către litoral, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producearea accidentelor rutiere: 
-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;
-să respecte limitele legale de viteză;
-să folosească luminile de întâlnire;
-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;
-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;
-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;
-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;
-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările