Zeci de poliţişti au donat sânge şi plasmă pentru pacienţii cu SARS-CoV-2 VIDEO

Zeci de poliţişti au donat sânge şi plasmă pentru pacienţii cu SARS-CoV-2 VIDEO

Poliţiştii buzoieni au derulat o campanie de donare de sânge, în perioada 15 februarie – 25 martie. Este vorba despre 90 de poliţişti, majoritatea donatori constanţi de ani buni, care şi-au manifestat dorinţa de a se alătura campaniei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Unii dintre aceştia au fost însoţiţi chiar şi de ceilalţi membri ai familiei sau au determinat poliţişti nou încadraţi să se alăture echipei donatorilor. 
 
În perioada februarie – martie, poliţiştii au fost programaţi săptămânal, fiind repartizaţi în grupe, conform arondării profesionale.
 
Au donat sânge judiciarişti, criminalişti, poliţişti rutieri, efectivul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţişti din dispozitivul de ordine publică şi de la secţiile de poliţie rurală, dar şi cei din structurile neoperative.
 
De asemenea, personalul care a fost diagnosticat cu noul coronavirus, depăşind cu bine afecţiunea, a donat plasmă pentru cei care încă luptă cu boala.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările