Zeci de participanţi, la prima paradă retromobil organizată în ultimii doi ani la Buzău FOTO

Zeci de participanţi, la prima paradă retromobil organizată în ultimii doi ani la Buzău FOTO

Sursa Lilică Dedu

Chiar dacă sunt trecute bine de prima tinereţe, reuşesc să întoarcă privirile oricui. Este vorba despre maşini de epocă, aproximativ  50, care au fost prezente în acest week-end la Buzău. Bijuteriile pe patru roţi au fost expuse într-o poiană din localitatea Haleş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elegante, proaspăt spălate şi lustruite bătrânele doamne au fost asaltate de curioşii care au început să se fotografieze lângă ele. 

Colecţionarii s-au mândrit cu bijuteriile lor, aşa cum fac cu orice ocazie.

O apariţie inedită la paradă a fost o maşină de armată, despre care proprietarul ei spune că naşte tot felul de reacţii în rândul trecătorilor.

”M-am echipat special pentru acest eveniment. Mi-am dorit să personalizez ţinuta cu emblema TV-ului, care vine de la Tudor Vladimirescu, denumirea uzinei care le-a fabricat”, spune Nicolae Filon. 

Chiar dacă sunt trecute deja de prima tinereţe, bătrânele doamne pe roţi au fost fotografiate de către buzoienii veniţi la paradă.

Un Mercedes din anii `30, asemănător cu cele folosite în filmele lui Sergiu Nicolaescu, a atras toate privirile pasionaţilor.

Din cauza pandemiei, proprietarii de automobile de epocă nu au mai putut participa la astfel de evenimente. Aşa că au folosit acest prilej pentru a veni într-un număr destul de mare.

Evenimentul organizat duminică la Buzău va fi urmat şi de altele în lunile care vin, numai dacă numărul infectărilor cu noul coronavirus nu va creşte.

Vă recomandăm să citiţi şi:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările