Un nou parc va fi amenajat pe terenul fostei maternităţi a Buzăului VIDEO

Un nou parc va fi amenajat pe terenul fostei maternităţi a Buzăului VIDEO

Sursa I. Bunilă

Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a renunţat la proiectul construirii unui bloc pentru medici pe terenul vechii maternităţi. În spaţiul de pe Bulevardul Gării va fi amenajat un parc pentru buzoieni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Costurile prea mari şi birocraţia au fost cele care i-au determinat pe reprezentanţii CJ Buzău să abandoneze ideea construirii unui bloc destinat medicilor care aleg să profeseze în judeţ. 
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a anunţat de curând că terenul fostei maternităţi va avea o altă utilitate. 
 
Neagu spune că este mai convenabil să cumpere douăzeci de apartamente, pe care să le renoveze şi să le dea medicilor spre folosinţă gratuită.
 
Planurile conducerii Consiliului Judeţean Buzău pentru terenul de pe Bulevardul Gării s-au schimbat. În perimetrul unde a funcţionat vechea maternitate a Buzăului, până în 2016, urmează să fie amenajat un parc.
 
O parte din terenul fostei maternităţi a fost deja alocat Judecătoriei Buzău, care funcţionează într-un sediu închiriat, în incinta Galleria Mall. Instituţia ar urma să depună un proiect la Compania Naţională de Investiţii, prin care să îşi construiască un nou sediu.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările